Unieke Organisatie

Valies-Uniek biedt wonderlijke privéreizen op maat, aangepast aan jouw wensen, jouw ideeën, jouw budget.

Wil je samen met je vrienden, collega's of familie nieuwe bestemmingen ontdekken, je ervaringen delen, dan kan je je eigen groepsreis op maat samenstellen. Trek je er liever alleen, met twee, of vergezeld van een gids en privéchauffeur op uit, dan ben je ook bij ons aan het juiste adres.

 

Als specialist in reizen naar Azië staan wij in voor de beste service. We bieden reizen aan in Vietnam, Laos, Cambodja, Thailand, Myanmar, Indonesië, Indië, Nepal, Bhutan, Japan, Malediven, Sri Lanka, Borneo en Papua New Guinea. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we de origineelste plaatsjes en avontuurlijkste regio’s, ver van de typische toeristische trekpleisters. Onze uitstekende samenwerking met hotels en lokale partners garandeert een onvergetelijke reis om te beleven, te genieten, te herinneren, en dat tegen de scherpste prijs.

 

Valies-Uniek is er voor wie méér wil. Wij bieden een zorgeloze reiservaring, comfortabel transport, sfeervolle locaties en unieke ontmoetingen. Contacteer ons voor meer details over gezins-, huwelijks-, groeps- of bedrijfsreizen.

 

We spreken elkaar aan de telefoon, maken een afspraak op kantoor of we komen langs bij jou thuis.