Initiatiefnemer Peter Deblieck

 

Valies-Uniek is een initiatief van Peter Deblieck. Dankzij meer dan twintig jaar reiservaring weet hij zijn passie voor reizen en andere culturen, zijn ideeën en ervaringen als geen ander in wonderlijke reizen om te zetten en met anderen te delen.

 

Peter reisde zelf in Europa, Afrika en Azië. Hij begeleidde tal van reizen naar Vietnam, Cambodja, India, Nepal, Turkije, Indonesië en Marokko.

 

Zijn grootste passie is en blijft Azië. Peter verbleef verschillende keren voor langere tijd in Indonesië, India, Nepal, Sri Lanka, Myanmar, Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. 

 

Tijdens zijn reizen legde hij er vele persoonlijke en professionele contacten; de vertrouwensband die hij opbouwde met deze lokale partners garandeert een unieke reis en een zorgeloze tijd ter plaatse.

 

Hij coördineerde projecten in Marokko samen met de Bouworde, hij begeleidde reizen voor oa. Karavaan, Joker en Explorado. Bij Vreemde Kontinenten, Zuiderhuis, Connections was hij specialist voor Azië en gaf er het juiste advies voor groepsreizen of individuele reizen op maat.

 

Peter is jouw persoonlijke reisarchitect, jouw travel coach.

Hij luistert naar jouw wensen, jouw ideeën en werkt jouw reis volledig uit,

van de eerste nieuwsgierige dromen tot de laatste onvergetelijke herinnering.