top of page
peter ibiza.jpg

Peter Deblieck

Initiatief nemer Valies-Uniek

Peter is jouw persoonlijke reisadviseur, jouw travel coach. 

Hij luistert naar jouw wensen, jouw ideeën en werkt jouw reis volledig uit, 

van de eerste nieuwsgierige dromen tot de laatste onvergetelijke herinnering.

Valies-Uniek is een initiatief van Peter Deblieck.

 

Dankzij meer dan 25 jaar reiservaring in Azië weet hij zijn passie voor reizen en andere culturen, zijn ideeën en ervaringen als geen ander in wonderlijke reizen om te zetten en met anderen te delen.

 

Peter woonde en verbleef voor langere tijd in Vietnam, Cambodja, Laos, Indonesië, India, Nepal, Sri Lanka, Myanmar en Thailand. Hij reisde naar Singapore, Japan, werd verschillende keren uitgenodigd in Bhutan en maakte expedities in afgelegen gebieden in Borneo en Papoea. 

 

Hij was daarnaast jarenlang reisleider voor Joker, Bunkhouse, en Zuiderhuis. Als specialist voor Azië bij Vreemde Kontinenten, Connections en Kriski Plus gaf hij het juiste advies voor groepsreizen of individuele reizen op maat. 

In 2015 richtte hij Valies-Uniek, Charme reizen in Azië op, omdat het anders en nog beter kan.

 

Tijdens zijn vele reizen legde hij persoonlijke en professionele contacten; de vertrouwensband met deze lokale partners garandeert een zorgeloze tijd ter plaatse voor de klanten van Valies-Uniek.

 

Ondertussen blijft hij nieuwe plekken ontdekken en reist hij verschillende keren per jaar naar het Oosten. Het blijft één van zijn grootste passies om ervaringen te verzamelen en te delen met anderen. Hieronder vind je zijn persoonlijke top 5.

bottom of page