top of page
elephant bui huu.JPG

OVER ONS

De garantie van jarenlange ervaring en passie

Bij Valies-Uniek kan je terecht voor persoonlijk reisadvies om jouw unieke reisdromen waar te maken. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring in Azië staan we garant voor een zorgeloos reisavontuur. We hebben alle reisbestemmingen bezocht en er zorgvuldig de mooiste locaties voor jou geselecteerd. 

Bijzondere verblijfplaatsen 

Onze verblijfplaatsen zijn stuk voor stuk bijzonder, en dat weten we zeker: We zijn er zelf geweest. Alle locaties die we aanbieden hebben we zorgvuldig gecontroleerd en geselecteerd. Zo kunnen we als geen ander inschatten wat er bij jou past.

 

We beschouwen onze verblijfplaatsen als een essentieel deel van jouw reis en een moment om volop te genieten. Het zijn dan ook stuk voor stuk pareltjes, dankzij hun speciale ligging, charmante sfeer, architectuur, artistiek design, geschiedenis of pure klasse. Meestal bieden we kleinschalige locaties in verschillende prijsklassen aan. Samen met jou kiezen we een mix van boetiekhotels, met een persoonlijke service, lokaal interieur en een comfortabele tot luxueuze kamer. 

 

Om jouw reis waarlijk uniek te maken, deinzen we niet terug voor eigenzinnige verblijfplaatsen met een verrassend karakter: een eco-resort, een glamping tent, een Boeddhistisch klooster, een lodge in de jungle, een luxueuze boomhut, een hut op een eilandje, een drijvende bungalow, een zeilboot, een koloniaal vijfsterrencruiseschip, een prachtige villa op het strand of een plekje onder de met miljoenen sterren bespikkelde hemel.

Jarenlange ervaring ter plaatse

Dankzij onze jarenlange ervaring kan je bij ons terecht voor een zorgeloos avontuur. We kennen de bestemmingen door en door. Al meer dan 25 jaar zijn we actief in onze reisbestemmingen en we blijven er de huidige ontwikkelingen en tendensen volgen. We organiseren alles zelf. Onze uitstekende samenwerking met hotels en lokale partners garandeert de beste service tegen de scherpste prijs.

 

Je reist volledig privé, in alle comfort en vrijheid. Culturele hoogtepunten zijn waardevol en moet je gezien hebben, maar Valies-Uniek biedt je meer. We zoeken samen met onze lokale partners de meest authentieke plaatsen en belevenissen voor je uit. We vinden voor jou de lekkerste adressen om te eten en de origineelste plaatsen om te vertoeven. We bieden jou net dat wat jouw reis onderscheidt van alle andere. Met Valies-Uniek reis je van hoogtepunt naar hoogtepunt, van de ene verwondering naar de andere. 

Persoonlijk reisadvies op maat 

I’m a paragraph. Double click here or click Edit Text to add some text of your own or to change the font. This is the place for you to tell your site visitors a little bit about you and your services.

Jij bent uniek. Jij hebt jouw persoonlijke ideeën, wensen, verlangens en budget. Valies-Uniek biedt daarom privéreizen op maat: voor jouw gezin, meerdere gezinnen samen, de hele familie, je bedrijf of vriendengroep. Iedereen is anders, ieder gezelschap is anders. Daarom luisteren we naar jou en werken we een reisprogramma uit dat perfect bij jou en jouw gezelschap past.

 

Het reisprogramma op maat volgt volledig jouw tempo, met een perfecte balans tussen kwaliteit en kwantiteit, activiteit en rust. Intense belevenissen wisselen elkaar af met steeds voldoende tijd om te genieten en na te genieten. We voorzien daarvoor privétransport, gidsen, binnenlandse vluchten of cruises. 

 

Voor je vertrekt krijg je van ons een uitgebreide praktische bundel om je reis goed voor te bereiden. En bovenal: Bij Valies-Uniek zijn we er op elk moment – voor, tijdens en na de reis – om jou te helpen met persoonlijk advies. 

bottom of page